And the nominees are...

Jag hade tänkt göra en lista med nomineringar, typ årets... Vaddå? Frukt? Näää, kom igen nu kalawesome läsare kom med förslag tack. Om ni vill ha lite uppmärksamhet här på bloggen kan ni ju komma med en nominering ni tror att ni själva vinner. Nå, nu ska jag äta överblivet julgodis och tycka synd om mig själv. God kväll landsmän


Vinner du?

//p

So long sweet Stockholm

Se på fan, ikväll var det sista kvällen i Stockholm för det här året. Den senaste veckan har varit onekligt bekväm men väldigt trevligt bloggfattig. Mycket på grund av julens härligheter men också till stor del av min lathet.
Det är såklart inte jättekul att lämna den stad av städer jag tillbringat min jul i tillsammans med min släkt. Men likväl känns det inte så tokigt heller. Att få komma hem och återgå till det "normala", att ha riktigt lov. Då man kan sova halva dagarna och tillbringa nätterna med Sofia som jag saknat väldigt mycket. (Se på den du!) För övrigt har jag spenderat dagen till stor del hos min farmor, farbror och faster. Som vanligt bjöds det på fika så det räckte och blev över. Tårtgrädde upp i bihålorna, no lies .(nästan) På grund av det klockade jag in ett nytt höjdrekord vad gäller blodsockret sen jag kom ut från sjukhuset. 23.9 låg jag på. Det normala är mellan 4-10. Jag har nu lyckats dra ner det lite men man mår inte jättefint när sån skit händer. Ungefär så mycket inspiration har jag just nu. :D
Nu sitter resten av min familj och tittar på Da vinci koden som just nu spelas på 1:an. Själv tog jag en paus för att skriva några fina ord till er alla läsare som har stått ut med våran minst sagt tråkiga vecka … bloggmässigt.

//F

kewl

Jag måste erkänna att jag hade glömmt hur lång tid det tar att göra en film. Jag har inte ens hunnit påbörja filmandet jag ber om ursäkt. Men du, du som inte har små barn inlåsta i din källare för sexuellt utnyjande. Eller du som inte har styckat din fru och fryst in henne för att sedan äta henne. Eller bara du som anser att du är en person som jag kan tänkas bry mig om, till dig vill jag bara säga att jag hoppas att du hade en riktigt jävla awesome julafton. Någon gång vid nyår kommer jag att lägga upp det mastodont inlägg som jag igentligen hade sagt att jag skulle lägga upp idag. Jag kan inte lägga upp ett mastodont inlägg utan Filip, det funkar liksom inte utan Filip. Nu ska jag se film och trycka godis. Over and out

//P

Lugnet för stormen

Idag var det julafton, idag är det julafton.
Så före Pontus mastodontinlägg kände jag att den lilla människan skulle komma till tals.
24:e December blir aldrig vad den tidigare varit. Mer och mer glider den magiska känslan bort. Vissa saker försvinner trots det aldrig. Min ohälsosamma sukt efter revbensspjäll är en utan dom. Den andra är min glädje över att se Husvagnsklippet under Kalle Anka. Det finns ingen Disney som gammal Disney. Ville bara klargöra det för alla. Resten av Kalle är väl helt ok. Själv har jag inte sett varken Snövit, Robin Hood eller Lady och Lufsen och kan därför inte känna så mycket för dom. Djungelboken däremot var mitt knark när jag var yngre, 3 ggr i veckan typ + att jag knarkade Aladdin nästan lika mycket ... någon kväll blir det dags för Disney marathon känner jag.
Tyvärr äger jag ingen videokamera och orkade inte pilla fram en vanlig kamera så det blir inga bilder för er.
Slutligen vill jag bara ge lite skamlös reklam till en hemsida. Threadless.com som har alldeles för mycket snygga t-shirts för att det ska vara hälsosamt. Jag älskar den hemsidan. Något mitt familj mycket väl vet. Inte konstigt att jag därför fick 3 st nya tröjor just därifrån.
Nä, nu ska jag sluta skriva och ägna mig åt något annat lika dumt.
Här nedanför kan ni se en av mina nya t-shirts. Wear your nerdiness with pride.

//F

Rubrik känns överflödigt

Det är tidig jul morgon i det Hedenströmska residenset, det är det i övriga europa också. I residensets vardagsrum sitter Pontus framför datorn och bloggar om morgondagen. Pontus hade tänkt belöna dig som läsare med en julklapp i bloggform. Pontus visste inte riktigt vad detta skulle vara, tills han för fyra minuter sen fick en snille blixt. Pontus hade tänkt sig något orginellt, roligt, överraskande och överdrivet juligt. En smaskig Kalawesome™ julvideoblogg á la carte. En pralin i videoform som kommer att få fart på jul kännslorna. Han hoppas innerligt att du inte kommer att bli besviken. Inlägget kommer att postas i kväll.


Frukt

//P

Dagen för C-day, fastvuxen i en fotölj

Det är inte lätt att blogga utan något att skriva om. Filips underbara äventyr i Stockholm skiljer sig inte mycket från mitt liv hemma. Inte för att jag klagar.
Som Pontus skrev så är det julafton idag. Klockan slog 00.00 nyss, i skrivande stund. Så, god jul på er alla.
Mina kusiner bor i Sollentuna, en liten bit utanför "schtan" där dom nyligen "slutfört" arbetet på det nya centrumet som pågått i X antal år. Därför passade jag på att traska dit mitt i eftermiddagen. Skön, kall, frisk luft fyllde mina näsborrar där jag gick. Väl inne i Sollentuna centrum myllrade det av folk. Inget annat kunde väl förväntas? Det var ju dagen före julafton. Resten av dagen spenderade jag i diverse soffor och vid andra fina, trevliga möbler. Julgransklädning stod på schemat. Jag hängde väl upp en boll eller två. Resten skötte mina kusiner, Mr. Bror och hans flickvän (som hälsade på) mer än gärna och lyckades åstadkomma ett väldigt trevligt julträd. Själv satt jag mest i en fotölj under tiden. En arbetsuppgift jag trivdes underbart mycket med.
Sen dess har jag spenderat resten av kvällen praktiskt taget fastvuxen i denna fotöljers fotölj (den är verkligen hemskt bekväm) framför TVn och lyckades beta av ännu en film på min långa lista över filmer jag fått skäll över att jag inte sett. Denna kväll var det Love actually som fick strykas av. Romantisk komedi så det sprutade om det men jag njöt av föreställningen. Sämre filmer har jag sett.
Med dom orden önskar jag er alla läsare som läser detta innan läggdags godnatt och god jul. För alla er som läser detta till morgonen. Ingen god natt. Bara god jul.
//F


Or do we all look just like Adolf fucking Hitler with this swoopy emo-boy dreamy haircut, dangling in our faces

Det är jullov, igår fyllde jag år, imogon är det julafton. Bloggtorkan är förklarad. Det kommer förmodligen inte att bli bättre heller. Men jag ska verkligen försöka att uppdatera. Idag ska jag skriva om gårdagens roligaste upptäckt. Om ni har sett southpark avsnittet där Cartman startar ett kristet rock-band(Faith + 1 heter det) kanske ni minns att dom sa att alla kristna bands skivomslag ser ut på ett särskilt sätt. Cartman sa att på kristna bands omslag stod bandmedlemarna på stenar vid vattnet och kollar åt olika håll. Jag och Erik gick på stan och såg omslaget till Priest nya skiva Harmony och skrattade, i säkert tio minuter.





Likheten är slående. Cartman har rätt och det gör mig så glad

//P

The world has turned and left me here

För ungefär två timmar sen landade Filip vid Arlanda flygplats för att fira jul med sin släkt, trevligt nog bosatta i Stockholm. Precis som alltid är det väldigt trevligt att träffa hans kusiner och deras familj. Varannat år flyger Filips familj ner till "fjollträsk", varannat år flyger dom upp till kalla, hårda norrlänningar i Skellhell.
Livet leker, det är den 21 December. Om inte allt för länge är det dags att krypa in för natten. Om bara tre dagar är det julafton, med allt vad det innebär. Sött godis, skårlig musik och Kalle Anka. Filip älskar allt. Inte för att Gud jr. föddes för 2000 år sedan utan för få en ursäkt att slappna av och njuta av hans ledighet. Att få träffa personer man inte ofta träffar.
Imorgon är det den 22, då fyller Filips kollega Pontus år. The big 16.
Därför tänkte Filip som för att fira födelsedagsbarnet lägga upp den bild som Pontus råkade glömma i hans LAN inlägg.

Jag gillar dig parvel.
God natt världen.
God natt Mr. Man of Pontus

//F


Aj än fil

God kväll alla muntra människor! Ni som har läst Filips senaste inlägg vet att vi har haft mysLAN hos Angelica. Det var mysigt. Hur som helst tjuvade jag ett par bilder från Angelicas blogg så att ni vet hur det kan gå om man har mysLAN.


14 Pontusar och 14 Filipar


På äventyr i Ursviken


Filip är..... Filip

Kvällen har spenderats i en källare på Mullberget tillsammans med trevligt folk. I källaren har lovande band spelat bra musik och mindre lovande band har spelat mindre bra musik. Jag måste dock bara påpeka att kvällens bästa var när Annorlunda Randoms hade korvregn. Det uppskattades, en kallkorv är väl aldrig fel. Nu väntar sängen. God Natt Sverige

//P

COMEBACK!

Nu var det ändå ett bra tag sen vi bloggade. Våra t-shirts har kommit och ser underbara ut.
Jag sitter i mitt rum med ett huvud som värker och påsar under ögonen. Gick och la mig klockan 7 i morse. Vaknade sedan 3 timmar senare. Borde egentligen lägga mig och ta igen lite välbehövd sömn till ikväll. Men det blir inte av. Inte just nu iaf.
Varför mår jag såhär då?
Ett kort enkelt ord på 3 bokstäver. LAN, nördarnas paradis. Känslan att sitta och svettas i ett litet varm rum med 5 andra personer. Vad finns inte att gilla :D
Tyvärr tär det på kroppen, och hjärnan, men jag ångrar ingenting. 10 timmar sträck (nästan) framför diverse spel är något jag inte gjort sen i Januari. Ja, det var ett tag sen jag LANade.
Men idag är det lördag, och det betyder ingenting. Men det är jullov :D Det kan jag inte neka. Det känns riktigt jävla bra. :D
God fortsatt dag.
//F

3:e inlägget för kvällen.

Och det är Filips första. Han sackar efter eller vad tycker ni.
Först och främst ska Filip gratulera Pontus till 8-bitar à la 80-tal. *applåder*
Nu till ett inlägg jag tänkte skriva i måndags. Varför blev det inte av? För att jag är LAT varken mer eller mindre.
Både Pontus och jag tillhör den lilla minoriteten vänsterhänta människor i världen. Till skillnad från andra minoriteter i världen så tllägnas inte vi stora rubriker eller politiska frågor. Vi får bara stå där med köksredskap för högerhänta.
Jag påmindes återigen om världens brister i Lördags då jag satt på "Nya caféet" i Umeå. Jag hade beställt in cheesecake bara för att det är så förbannat smarrigt. Tillsammans med tårtbiten tog jag en tårtgaffel. Ni vet vad en sån är va? (Den har en liten skäryta på ena sidan) Vilken sida sitter den på då? Jo vänster, så högerhänta kan använda den. Vilket förvandlar en finfin specialgaffel till en helt vanlig tråkig gaffel.
Sen måste jag också klaga lite på konservöppnare. Återigen skapta för högerhänta. Helt värdelösa för oss vänsterhänta. Den går ju inte att använda! D:
Personligen passade jag att köpa en specialanpassad för vänsterhänta när jag var i London (jag älskar den staden) så det är ju löst för mig. Men tänk på Pontus. Den lilla stackaren :(
Tårtgaffel
Där har ni eländet! Tänk på världens minoriteter ;)
//F

NES

Vissa saker blir jag bara glad av. Även om man råkar befinna sig i världens svacka så kan man ändå bli glad. Idag blev jag glad, två gånger, vilket är mer än vanligt. Första gången jag blev glad var klockan ungefär 9 e.m. Jag lyckades aktionera hem två(!!!!) NES konsoller med två handkontroller och åtta spel. En dröm gick i uppfyllelse, dessutom betalade jag bara 420 spänn för hela paketet. Gal1 kalawesome! Det kommer att bli långa nätter tillsammans med mina nya NESar. Andra gången jag blev glad var när jag insåg att världens mest depprimerande program hade säsongs avslutning. Bonde Söker Fru är äntligen slut, nu slipper jag hysteriska föräldrar som måste ha ett helt knäpptyst hus i en timme. Jag slipper höra bonde Rogers röst, och jag slipper hans mustasch. För bonde Roger är den enda individen i världshistorien som har misslyckats med att odla en mustasch.


Social akwardness himself

//P
//P- Det blev två eftersom att jag glömde i förra inlägget

Ture

SMHI varnar för snökaos. Jag kan inte göra annat än att bara skratta. För södra sverige innebär snökaos en dags intensivt snöande och kanske en decimeter snö. Det är roligt eftersom att det är samma snömängd som vi norrlänningar har i augusti. Sen har inte Stockholmarna insett att vi faktist bor i sverige, så dom har inte vinterdäck och dom verkar insistera på att inte införskaffa det heller. Detta brukar resultera i att någon stackare kör av vägen eller krockar i någon annan pajsare. "Snökaos", både jag och Aftonbladet har någont att skriva om i alla fall.


Oj, snö! Och vilka mängder! SNÖKAOS!

27

God eftermiddag. Välkommen till kalawesome, kul att du tittar förbi. Jag tänkte berätta en sak och fundera över en annan. Jag tänkte berätta att T-shirten blev en succé, vi skickade in beställningen på 27 stycken kalawesome T-shirts till textil tryckarN i morse. T-shirtarna lär anlända på fredag, så ni som går balder, kom till skolan i bar överkropp! Ni får T-shirten på skolan om dom är färdiga. Eller.... Ni kanske borde ha på er en tröja utifall att bara. Nå, jag tänkte bara säga att både jag och Filip är positivt överaskade över antalet sålda T-shirts. Och nu till
Pontus Funderar
.
Vem köper igentligen Hänt Extra? Att företaget går runt är enligt mig ett mirakel, jag menar, jag tycker att kvällspressen skriver en hel jävla del trams. Om man tar kvällspressens trams och gör det tvåtusen gånger lulligare så får man Hänt Extra. Här kan man läsa om vilken mat Paris Hiltons femtonde cihuahua får för lunch eller om svenska b-kändisars nuvarande förhållanden. VEM BRYR SIG? Inte jag i alla fall. Och allvarligt talat, har inte svenska folket bättre saker att lägga sina pengar på? Lägg en peng i röda korsets bössa i stället för att köpa skiten. Behöver du verkligen veta hur det gick med Pernilla Walgrens stulna träggårds tomte?
//P
BONUSEDIT (av Filip): Alla ni som inte går i TE1D, eller inte lyssnade på mig idag som beställt tröjor. Ta med er pengarna för tröjan, 100kr, 105kr för TE1D (ni vet varför) och betala till mig eller Pontus. Jag ligger inte gärna ute med 2700kr som jag inte vet när jag får tillbaka.
//F

Pedoclaus

Vi har Skandinaviens läskigaste tomte i våran gran. Kolla bara på honom! Kolla så belåten han ser ut att vara!



Dom här barnen ska hem till källaren.

//P

Idag är det söndag.

Imorgon är det måndag, början på höstterminens sista vecka.
Det är med blandade känslor jag dyker in i denna slutgiltiga onödigt ansträngande vecka.
Först och främst känns det såklart helt underbart att få några dagar lediga (det är egentligen 3 veckor, skrev fel tidigare) ... vänta lite, jag har redan bloggat om det här :-/
Jaja, då får man ta och rycka fram något annat lika ointressant ... idag är det 3:e advent dessutom, 3 tända ljus i ljusstaken. Mysigt? Ja, kanske det. För vissa, inte för mig. Jag spenderar istället Luciadagen med att blogga helt ointressant information för läsare som tittar förbi våran blogg varje dag för att kolla om Pontus skrivit något.
Mitt liv är en stillastående damm just nu. Hittar inte på något speciellt bloggvänligt intressant att trollbinda er med.
Har dessutom märkt att det är svårare att skriva inlägg på helgerna, något bara ni tar skada av.
Slutligen har vi fortfarande 4 prov som väntar just runt hörnet, odisciplinerad som man är har man knappt pluggat så allt har korvat ihop sig till idag. Inte den bästa känslan som finns.
Hoppas Palle blir glad nu, när Filip också kan skriva EMO-inlägg.
Are you going to Scarborough Fair? 
//F

Två Ord

Följande ord ekar i mitt huvud.  Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy ItalianSpicy ItalianSpicy Italian Spicy Italian Spicy Italian Spicy Italian, med låtsas stockholmsk dialekt. Men det var ganska kul första 100 gångerna. Tack för i kväll i alla fall det var trevligt.

Spicy Italian //V&B

//P

Vi börjar ta T-Shirt beställningarna nu

Nu är vi färdiga med T-shirt designen. Jag lägger upp bilden här i inlägget. T-shirtarna kommer att finnas tillgängliga i storlekarna XS till XXL (herr) Dom kommer att vara i gjorda i tyg. Vi tar 100 kronor per T-shirt.skicka ett mail till [email protected] med namn, adress och storlek om du vill ha en. Vi slutar ta in beställningar på måndag och dom lär anlända i slutet på nästa vecka. Om du beställer en kommer jag att personligen leverera den om du inte går på balder. Vilket är värt 100 kronor bara det. Du betalar när du får T-shirten.

Trycket på T-shirten ser du här ovanför om du inte hade lyckats förstå det. Bilden kommer att redigeras ytterligare innan T-shirtarna trycks. På den färdiga bilden kommer jag och Filip (gubbarna) att stå närmare varandra. Trycket på den färdiga T-shirten kommer dock fortfarande att se lite ritat ut. Vilket är värt att notera. Nej, vi kommer inte att rita på T-shirtarna själva utan trycket kommer att se ritat ut.

edit:skicka mail till [email protected] istället för att lägga en kommentar. Det blit enklare så
//P

Karl

Holloj, glada nyheter ahead! I mitt förra inlägg råkade jag ljuga om en sak, förlåt kära läsare. Det ungefärliga priset på kalawesome T-shirten kommer att vara 100 kronor. Läs om det jag nyss skrev. Ja ,du läste rätt. Jag lovar det är sannt. Dom kommer att kosta 100 KRONOR. Det är billigt pris. Det är fortfarande samma T-shirt, samma material samma tryck. Jag tycker att du som läser det här borde ta dig en funderare. 100 kronor är inte mycket pengar för världshistoriens mest kalawesome T-shirt. Kom igen! 100 kronor, du har råd efter jul! Nå, det var väl dagens gladaste nyhet? Nu kan du somna med ett leende på läpparna.


Karl Von Linné säger köööööp

//P

Inom mig finns ett litet barn som längtar efter julen. Det barnet tystas med musik.

Nu nalkas hörstterminens sista vecka och allt vad det innebär. 4 prov, "julfysik" och julkul på idrotten. Hur roligt det kommer bli kan debatteras. Men man ska inte klaga, det är trots allt lov snart. Visserligen bara två veckor men återigen, vi ska inte klaga.
Våra trognaste läsare kommer nog ihåg Pontus gnälliga inlägg om saknad julkänsla förra veckan?
Det är idag bara 2 veckor kvar innan julafton och min julkänsla, som uteblev förra året, lyser starkt med sin saknad. Men hålet julkänslan skapar täpps gladeligen igen av annat mycket trevligare. Som bra musik och amatörsång.
Mr Bror och hans polers spelar nämligen Rock Band i rummet bredvid. Visserligen låter sången inte som änglakörer, tack och lov, men inlevelsen finns och inget annat räknas. Ett värdigt substitut för den alldeles för uttjatade "klassiska" julmusiken.
Däremot kan jag inte svika julen helt. Jag ska trots allt flyga ner till Stockholm och hälsa på min släkt och äta mig tjock på varierande kakor och bullar. Julmaten räknas inte, den blir ju alla lite småfeta av.
På grund av det börjar det dra ihop sig att leta rätt på lite bra musik att smälta hjärnan med i jul.
Några bra tips? (Jag försöker få er att kommentera!)
Mitt självklara förstaval blir såklart Weezer :D
Deras senaste album släpptes förra månaden och det låter minst lika bra som albumen innan dess.
Tack går till Angelica som länkade våran blogg från sin!
Hej Angelica!
//F
Weezers nya, bara för att

blåmögelost

Jag tänkte först be er alla om ursäkt för att jag är värdelös på att uppdatera. Sen tänkte jag på peka att kalawesomes lan t-shirts är inom räckhåll, jag tänkte fila lite på designen innan jag offeciellt utannonserar dom. T-shirtarna kommer att vara vita med ett rellativt stort svart tryck på frammsidan. Dom kommer att kosta 150-200 svenska kronor beroende på hur många vi blir som beställer. När designen är färdig kommer jag att lägga ut en bild på bloggen och börja ta besällningar. Det var det första jag hade tänkt att påpeka. Sen hade jag tänkt påpeka att jag håller på att läsa Låt Den Rätte Komma In. Det är det absolut sjukaste jag har läst i hela mitt liv. Om ni nu skulle råka vara jättesugna på att läsa boken så varnar jag för spoilers. Nå, det var en grej i boken som verkligen fick mig att reagera. Håkan som han heter, är otroligt kåt. Först och främst älskar han en 12 årig vampyr, tjej, sak som han matar med människo blod. För att komma åt blodet måste han tappa ur någon stackare på blod. Kåt-Håkan tar sin tratt, sin 5-liters dunk och sin kniv och traskar glatt till badhuset för att, ja... Håkan går in, hyr en såndär hytt som finns på vissa badhus. Han går in klär av sig naken av någon anledning tittar på små pojkar och (kännsliga läsare bör sluta läsa här) saggar över hela väggen i sitt bås. Detta åtgärdar han genom att torka bort det med en socka. Nu ska han kallblodigt(?) tappa ur en stackars grabb på blod eftersom dom var ensamma kvar i omklädningsrummet. Naken som han är överfaller han pojken, hänger upp honom i taketbara för att en stund senare bli busted. Då häller han syra i sitt ansikte så att det smälter. Nice, nu ska jag läsa lite hade jag tänkt. God kväll alla muntra gaymers


Oskar som är huvud personen i boken är inte heller så frisk. Men han har då fan inte saggat ner en vägg


//P

Ett kort återseende

Nu fick det vara nog. Har inte bloggat sen i fredags, mycket bara för att jag inte orkar.
Jag tittade lite fort efter nya kommentarer. 
Palle gav oss skit för att vi inte hade uppdaterat på ett tag. (det var före Pontus inlägg)
Till dagens ämne: Bilar som inte blinkar när dom ska svänga.
Alla har vi råkat ut för dom. Man står vid en väg, kanske med en cykel eller moped, och ska gå över, alternativs cykla etc.
En bil kommer, blinkar inte, så du står vänligt kvar för att inte vara i vägen när den kör förbi. Men nej! Bilen svänger och under tiden har ungefär 324 nya bilar dykt upp. Du måste med andra ord stå och vänta ett bra tag till bara för att bilen inte blinkade. I-landsproblem så det skriker men jag störs ändå på det.
Ännu värre är det väl när dom blinkar just när dom svänger. Då är det ju trots allt försent då.
Det böev ett kort inlägg idag. Har fortfarande inte ork :)
091020195253.jpg
Vad är det där? Konstiga orangea lampor? Justja, "blinkers"! Lär er använda dom!
//F

!!1!1!

God eftermiddag alla glada pajsare. Jag är nyäten och glad. Jag tänkte bara påpeka att jag är glad, för det är jag. Jag måste bara säga att jag taggar Jul-LANet 2.0®. Jag undrar vad jag ska ha på mig, vad jag ska äta, hur jag ska lukta. Jag drömmer mig bort, bort till det perfekta LANet. Nå, dagens gladaste nyhet är att vi har börjat skissa på lite kalawesome merch inför LANet. Tro mig, när vi börjar ta beställningar kommer ni att märka det.


Tims action face ^^

//P

Filip, de stora frågornas man.

I morse när jag satt och tuggade i mig dagens tydligen viktigaste måltid började tänka.
Vanliga tankar och andra kanske inte lika vanliga tankar.
Till slut fick jag en släng av genialitet.
-När börjar ett hörn? frågade jag min moder som satt på andra sidan frukostbordet.
Inte för att få ett svar utan mest bara för att göra frågan konkret.
Så vad säger ni?
När börjar ett hörn?
//F

Årets julklapp

Vad är igentligen meningen med att media varje år annonserar ut "årets julklapp"? Årets julklapp är för dom fantasilösa människorna som vill ge bort något opersonligt. Om jag ska köpa något till någon så brukar jag inte kolla upp vad som är årets julklapp utan man brukar fundera på vad den personen skulle bli glad av. Det är ganska kul att ge bort något fyndigt och överraskande, inte årets brödrost. Åh, jag googlade på årets juklapp, det var en spikmatta.



Årets mest oinspirerade julklapp


//P

Kärnvapen och stråkar

Klockan är 20:38. Har just pluggat klart svenskan och väntar nu på Sofia. 
Jag lovade att jag skulle skriva ett inlägg igår. Tyvärr blev det inte av. Jag hade annat i kikaren.
Jag satt nämligen och pangade "terrorister" i Modern warfare 2. Tappade tidskollen och inlägget blev inte av. Tur för mig att jag inte hade något plugg.
Eftersom jag gärna ser att vi har kvar några läsare bestämmer jag mig att inte gå djupare in i spelet. Har en förmåga att tappa kontrollen.
Samma sak hände idag (för många omgångar hjärnsmältande kulsmatter), det är därför jag pluggar och bloggar så pass sent. Fan för att media är så beroendeframkallande.
Dagens topic:
Musik som inte är blippar och bloppar.
Det är ett vanligt misstag att spelmusik fortfarande låter som errormeddelanden och popups.
Så är inte fallet och det tänker jag visa genom nedanstående youtubelänkar.
Först har vi Downstream från Braid. Komponerad av Shira Kammen.
Inte så skabbigt om jag får inflika.
Sen kände jag ett tvång att slänga in en av mina personliga favoriter.
Welcome to Rapture, Bioshock komponerad av Garry Schyman:
Oj det blev visst lite väl stort. Men ja, stora ämnen kräver stora inlägg.
Ajja, visserligen är båda dom här styckerna lite väl "klassiska" men frukta inte! Det finns en hel uppsjö av välkomponerad musik. Både inom film och spel som går obemärkt förbi.
//F

Sutkak

Nu mår man dåligt igen (igen). Jag ligger och undrar när jag ska bli frisk, om jag ens har förmågan att vara frisk. Jag tog svin-sprutan idag. Det kan vara en bidragande anleding till mitt piss mående just nu. Det känns som att hjärnan försöker slå sig ut ur pannbenet med en hammare. Och armen, den är inte att leka med. Varför var jag tvungen att vaccinera mig? Jag har ju redan haft svine. Bajs. Det enda som är lite kul just nu är, ehm, nä. Jag kan inte komma på något, nitans. Snart ska jag kanske sova. Det innebär att jag kommer somna före alla småbarn. Vilket är ganska jävla coolt.


//P - Det blev ingen bild idag

Grillade saltade tomater

Som min kollega skrev i sitt tidigare inlägg så har snön lyckats dyka upp här i Skellefteå. Likadant gjorde December. Var har året tagit vägen egentligen? Hela höstterminen har blåst förbi. Det var visserligen inte igår vi träffades första gången men 4 månader? Knappast, men så är det faktiskt.
Hoppsan drogs visst bort lite :S
Känner mig ganska trött. Har spenderat kvällen åt  TMS (Teknik människa samhälle) och kanske lite annat.
Spenderade som sagt gårdagen i Pite hos Sofia och hennes klass. Trevliga pajsare hela bunten, underliga så det stod härliga till. Dom hade lite konstiga ämnen men i stort sett kändes det som vilken gymnasieskola som helst.
Sjukt god mat hade dom i alla fall :)
Har inget intressant att skriva. Gjorde detta inlägg mest för att inte låta Pontus bära hela bloggen.
SkitstövelFilip till undsättning.
Sov gott och ha det fint.
//F

Bäver hatt

Det känns överflödigt att påpeka att det har snöat eftersom, kanske varenda person från skellefteå har skrivit
-SNÖÖÖÖÖÖÖH(15 utropstecken) på sin facebook. Men ja, det har snöat och ja, jag älskar det. Det är ingenting som är så mysigt som ett rejält lager snö. Nå, imorgon är det prov i teknik historia. Det ämnet handlar om stenen och dess olika användingsområden. När man ska upp på MVG nivå kan det även handla lite om elden och dess för och nackdelar. Otroligt fånigt ämne faktist. Det fyller liksom ingen funktion. Hur som helst taggar man inte. Jag har 20 sigor att plugga in i kväll och dessutom har jag rep med bandet (Vilket alltid är lika trevligt) mellan sju och ja, när vi nu slutar. Spännande, det ser ut att bli nattmangling.


Nämen ser man på


//P

RSS 2.0